Testimonials

Slaapverbetering succes verhalen

Heb je vannacht lekker geslapen?
Heb je vannacht lang genoeg geslapen?
Dat vraagt Ben altijd.
Meestal kan ik volmondig “ja” zeggen.
We hebben immers ons hele bedgebeuren in Optidee spullen gestoken. Hoeslakens, kussen, slopen, dekbed en zo meer.
Alleen de pyjama’s nog niet.
We slapen dus een gat in de dag, als die vervelende wekker ons tenminste laat gaan….

Laatst echter, een nacht wakker gelegen. Had ik mijn lekkere Optipluche dekbed in de wasmachine gedaan. Maar de wasmachine “was” een “machine”.
Hij was overleden en liet dat merken door het wasgoed op te eten.
Je stopte er iets in, en het kwam er in stukjes uit. Ook ons dekbedhoes. Een giga gat erin. Daar slaap je dus geen gat in de dag mee, met een gat in je dekbedhoes. Zonde.

Op FB gezet en waar iedereen reageerde met de vind-ik-leuk-duim, reageerde Bronwyn, de vrouw van Ben, met “toch niet je optipluche dekbedhoes? ”. “Ja Bronwyn juist die”.

Hée een Appie van Ben. “Marjo, wat is er stuk, neem de hoes mee en ik zorg ervoor dat het gemaakt wordt. En als je nog lakens nodig hebt, je mag gerust van de Optidee uitleen lenen (ik had net een spitsweekend in de B&B met 17x het beddengoed verschonen).

De service van Ben gaat dus heel ver en hij haalde zijn schoonmoeder over om een het gat in onze dekbedhoes te repareren. Voor niets! Omdat hij meelij met ons had!
Waar vindt je dat nog.
Dus Ben: Ik heb lekker geslapen en zal in de toekomst nog lekkerder slapen met zo’n attente actie van jou en je vrouw. En die gaten die ik nu in de dag slaap, die hoef je niet te repareren hoor!
Dank je wel!

Marjo Blokker

Iedere avond bij het avondeten denken we: Oh, straks mogen we weer naar dat lekkere bedje! Wij zijn helemaal isolaat van het beddengoed van Ben en zijn adviezen!”

Els Weel

“Mijn dochter Lisa van 9 jaar klaagde al een tijd dat haar matras veel te hard was. Dus ik heb Ben gevraagd of hij daar ook iets aan kon doen. Ben adviseerde om een Soft top matrasoplegger met daarop een optipluche hoeslaken. Ook zij mocht natuurlijk een weekje proefslapen, maar over de aanschaf hoefden we niet lang na te denken. We merkten meteen dat Lisa veel rustiger slaapt. En oh wat is het lekker om even naast haar in bed te kruipen! Inmiddels hebben we voor onze andere dochter, Hannah, ook zo’n setje aangeschaft. Hannah heeft het vaak koud en zij kruipt nu heerlijk weg in haar wolkenbedje van knuffelkwaliteit. Langzaam maar zeker wil ik voor ons allemaal het beddengoed gaan vervangen voor optipluche. Ik kan de produkten van Ben daarom van harte aanbevelen. Een fantastische kwaliteit gecombineerd met een topservice!”

Marian van der Meer

De laatste jaren sliep ik op een best slecht kussen. Toen ik de kussens van Ben probeerde merkte ik heel duidelijk het verschil. Ook de hoezen en alles wat erbij hoort ben ik meer dan tevreden mee…”

Eveline Molina Scheepers

Ben heeft me overtuigd van de extra kwaliteit, die zijn slaapprodukten daadwerkelijk bezitten. Een onderdeken, overtrek en kussens om in weg te dromen. “Je mag het een week van mij proberen”, zei Ben,”en dan hoor ik wel wat je er van vind.” Na een week twijfelde ik nog een beetje. Ik zei tegen Ben: “Geef me nog een weekje, dan zijn we er uit.” Geen enkel probleem volgens Ben. Dus, zo gezegd, zo gedaan. Normaal ben ik niet voor de wekker wakker, vanwege het ongemakkelijke liggen kan ik dan niet wakker worden. Deze week weet ik weer hoe het geluid van mijn wekker klinkt. Maar dan dit: Onze dochter heeft astma. Ze wordt soms uitgeblust wakker omdat ze gewoonweg last heeft van kleine stofdeeltjes om haar heen. Dat geeft me een enorm gevoel van onmacht. Voordat ik zelf naar bed ga, loop ik altijd nog even langs de bedden van mijn kids. Onze dochter lag er altijd erg onrustig bij. Volgens Ben had hij een kussen die de oplossing zou kunnen brengen. En ja, sinds twee weken ligt ze vredig te slapen op de kussens van Ben. Wat is er nou mooier. Het is toch prachtig, ze komt met het verhaal dat ze veel uitgeruster wakker wordt. Dus mensen; de produkten van Ben zijn een aanrader en hij is flexibel, zodat je met een gerust hart een keuze kunt maken.

Ludwig Loos

Mijn man heeft een hele slechte doorbloeding en daar door heeft hij het altijd koud. Voornamelijk koude voeten. Nu hebben we de Optipluche hoeslaken en die werk perfect, want hij heeft nu helemaal geen last meer van koude voeten. Het voelt eigenlijk aan als een warm bad. En zelf had ik het nooit koud, maar ik vind het ook super behaaglijk. Het voelt zo fijn. En daarom adviser ik de Optipluche hoeslaken.

Anne-Rose Ligthart

Ik ben Els van Zundert en ik ben 64 jaar oud. Naast de genoemde voordelen (lekker warm – ongestoorde nachtrust) wijs ik erop dat mijn oedeemvorming is verdwenen door Optidee beddengoed. De doorbloeding in mijn haarvaten is slecht (hoofdvaten goed) waardoor ik reeds op jonge leeftijd last had van vochtophoping. Voor het eerst had ik last van dikke benen / voeten tijdens de zwangerschap van mijn 3 kinderen op 23- 25- en 27-jarige leeftijd. Daarbuiten had ik last van dikke benen / voeten en andere extremiteiten vanaf 34-jarige leeftijd, maar het vocht werd ’s nachts tijdens de nachtrust afgevoerd; ik had mijn voeteneinde iets verhoogd. vanaf 43 jarige leeftijd werd het vocht tijdens de nachtrust niet meer geheel afgevoerd en vanaf 53 jarige leeftijd draag ik steunkousen, compressieklasse 2. Naast benen / voeten is er ook zichtbare vochtophoping in armen, handen, hals en gezicht; mijn trouwring is bijv. verwijd van 15 mm. naar 19 mm. Tijdens het proefslapen op Optidee beddengoed kon ik de eerste nacht bijna niet slapen, doordat ik mijn bloed zo hard door mijn aderen voelde stromen, met name in armen en benen, en mijn huid ging gloeien alsof deze was ingesmeerd met Midalgan zalf. Daarna ging het slapen steeds beter en voelde ik het stromen en gloeien minder. Tot mijn verbazing merkte ik na circa 10 dagen dat het vocht uit gezicht hals armen handen en benen was verdwenen; mijn horloge en trouwring zaten los. Ik heb toen het Optidee topmatras en hoeslaken aangeschaft, maar vanwege verandering van bed (en bedmaat) nog niet gelijk het dekbed en dekbedhoed gekocht. Van onder lag ik op Optidee beddengoed en van boven had ik een katoenen laken en wollen deken. Het vocht kwam weer terug. Sinds een halfjaar heb ik ook het Optidee dekbed en dekbedhoes aangeschaft, en opnieuw was na een dag of 10 de vochtophoping verdwenen en is nu nog steeds verdwenen. Een keer kan toeval zijn, maar twee keer niet: mijn oedeemvorming is verdwenen door Optidee beddengoed. Ik ben hier heel blij mee. Ik kon putjes in mijn huid drukken die erin bleven staan. Nu veert de huid weer direct terug dankzij Optidee.

Els van Zundert-van den Hout

Wil je ook zo’n positieve ervaring die je nooit meer zult vergeten? Leen dan nu ons meest ideale beddengoed uit en ervaar het verschil met wat je hebt.
Klik nu hier om contact op te nemen met ons om het beddengoed een week GRATIS uit te testen!