Ik ben Els van Zundert en ik ben 64 jaar oud.
Naast de genoemde voordelen (lekker warm – ongestoorde nachtrust) wijs ik erop dat mijn oedeemvorming is verdwenen door Optidee beddengoed. De doorbloeding in mijn haarvaten is slecht (hoofdvaten goed) waardoor ik reeds op jonge leeftijd last had van vochtophoping. Voor het eerst had ik last van dikke benen / voeten tijdens de  zwangerschap van mijn 3 kinderen op 23- 25- en 27-jarige leeftijd. Daarbuiten had ik last van dikke benen / voeten en andere extremiteiten vanaf 34-jarige leeftijd, maar het vocht werd ’s nachts tijdens de nachtrust afgevoerd; ik had mijn voeteneinde iets verhoogd.
vanaf 43 jarige leeftijd werd het vocht tijdens de nachtrust niet meer geheel afgevoerd en vanaf 53 jarige leeftijd draag ik steunkousen, compressieklasse 2. Naast benen / voeten is er ook zichtbare vochtophoping in armen, handen, hals en gezicht; mijn trouwring is bijv. verwijd van 15 mm. naar 19 mm.
Tijdens het proefslapen op Optidee beddengoed kon ik de eerste nacht bijna niet slapen, doordat ik mijn bloed zo hard door mijn aderen voelde stromen, met name in armen en benen, en mijn huid ging gloeien alsof deze was ingesmeerd met Midalgan zalf. Daarna ging het slapen steeds beter en voelde ik het stromen en gloeien minder.
Tot mijn verbazing merkte ik na circa 10 dagen dat het vocht uit gezicht hals armen handen en benen was verdwenen; mijn horloge en trouwring zaten los.
Ik heb toen het Optidee topmatras en hoeslaken aangeschaft, maar vanwege verandering van bed (en bedmaat) nog niet gelijk het dekbed en dekbedhoed gekocht. Van onder lag ik op Optidee beddengoed en van boven had ik een katoenen laken en wollen deken. Het vocht kwam weer terug.
Sinds een halfjaar heb ik ook het Optidee dekbed en dekbedhoes aangeschaft, en opnieuw was na een dag of 10 de vochtophoping verdwenen en is nu nog steeds verdwenen. Een keer kan toeval zijn, maar twee keer niet: mijn oedeemvorming is verdwenen door Optidee beddengoed. Ik ben hier heel blij mee. Ik kon putjes in mijn huid drukken die erin bleven staan. Nu veert de huid weer direct terug dankzij Optidee.
Gerelateerde berichten

Mogelijkheid om langer te leven door gezondere lifestyle: zet nu de eerste minuscule kleine stap!

Langer leven is 1 van de mogelijkheden dat je kunt bereiken door een gezondere lifestyle. Slaapverbetering is onderdeel
2017-03-16 14:44:05
admin

18

Inschrijfformulier

2017-08-06 20:54:10
admin

8

Inschrijfformulier wellness experience

2017-08-06 20:40:56
admin

8

Over mij

2017-07-01 16:45:45
admin

8